top of page

Lucky Lemon knalt het nieuwe jaar in met drie uitverkochte NYE events!

Maak je klaar om het nieuwe jaar in te luiden! Met trots kondigt Lucky Lemon drie uitverkochte nieuwjaarsevenementen aan! We zijn verheugd te melden dat onze concepten volledig zijn uitverkocht en plaatsvinden op prachtige locaties, waaronder de Oude Vismijn en De Vooruit in Gent, evenals de Cargo Club in Antwerpen. Hier krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens Triple Kiss, Gandtourage en Woodpop - drie feesten die Gent en Antwerpen op oudejaarsavond laten bruisen.



Triple Kiss

Maak je klaar voor Triple Kiss in De Vooruit Gent, waar het middernachtelijke moment niet alleen het beste feest van het jaar markeert, maar ook de plek is waar herinneringen ontstaan en liefdesverhalen beginnen. Dit uitverkochte nieuwjaarsevenement draait om de magie van het getal drie: 3 muziekstijlen, 3 zalen, 3 kussen en 3 keer aftellen. Duik in verschillende muziekwerelden, dans en deel drie onvergetelijke kussen terwijl we samen aftellen naar een nieuw begin. Een drievoudig spektakel dat je niet wilt missen!


Gandtourage

Gandtourage brengt in de historische Oude Vismijn in Gent de ultieme mix van vriendschap, drankjes en geluk. Verwacht een avond vol lachende gezichten, doordrenkt met stijl. Deze uitverkochte nieuwjaarseditie belooft een fancy night out met de beste melodic techno beats, goede vibes en nog betere herinneringen. Bereid je voor op de meest stijlvolle avond van het jaar! 


Woodpop

Vier de liefde, verspreidt de vrede en geniet van muziek tijdens het nieuwjaarsfeest van Woodpop in het hart van Antwerpen, in de Cargo Club. Het evenement omarmt popmuziek, LGBTQ+-trots, liefde en vrijheid. Op deze uitverkochte nieuwjaarseditie nodigen we je uit om te dansen, te vieren met de LGBTQ+ gemeenschap en de essentie van liefde en vrijheid te omarmen. Betreed de dansvloer en laat je helemaal meeslepen door de muziek! 



Werken op één van onze nieuwjaarsconcepten

We zijn al goed op weg met het samenstellen van ons team voor de nieuwjaarsevenementen. Maar, we heten zeker nog enthousiaste mensen welkom om deel uit te maken van ons team! Ben jij klaar om mee te werken? Schrijf je in!



Laten we samen aftellen naar deze onvergetelijke avonden en klinken op een schitterend 2024! Bekijk nu alvast wat we in petto hebben voor 2024 🎉✨








bottom of page