top of page

Creative
events &
hospitality
agency

Lucky Lemon is actief in events & hospitality. We zijn jong, gedreven en crazy about all things horeca, nightlife, corporate events, branding, popmuziek en creatieve concepten. 

En toen was er...
Lucky Lemon

Als jonge ondernemers startten Kim Vlaminck & Lieven Dermul, onafhankelijk en elk op hun eigen manier, met het organiseren van kleinschalige feestjes.

Wat begon als eenmalige events met telkens een honderdtal bezoekers groeide al snel uit tot een verzameling verschillende, succesvolle nightlife concepten met meer dan 1000 bezoekers per event. De eeuwige focus op “gewoon goede” feestjes evolueerde daarmee in een kwaliteitslabel, en in 2017 beslisten de twee om de krachten te bundelen en samen een bedrijf uit de grond te stampen.
 

Lucky Lemon werd geboren als team van 2 met een focus op creatieve en uitnodigende events, en groeide intussen uit tot een team van 10 vaste medewerkers wiens missie het nog steeds is om fun concepten aan te bieden en mensen samen te brengen.
 

Het portfolio werd intussen uitgebreid met 2 meerdaagse festivals met meer dan 10.000 bezoekers op 1 weekend, bedrijfsevenementen en daarbovenop twee tijdelijke horecalocaties én een vaste zaak in centrum Gent.

Tijdens de corona crisis werd onze veerkracht uitvoerig getest, maar mede door snel schakelen en ambitieuze beslissingen konden we niet alleen ons team maar ook ons aanbod verder uitbreiden. 


Rode draad doorheen al deze concepten blijft nog steeds de enthousiaste, geëngageerde en no nonsense aanpak waar Kim & Lieven oorspronkelijk mee startten.

Wekelijks ontvangen we tientallen enthousiaste reacties over onze events en hospitality concepten, and that's exactly what keeps our fire burning!

Lucky Lemon,
creating smiles since 2017!

Dance like no one's watching!

bottom of page