top of page
ICOON_5yrs_23-11-19_BIG_0188_edited.jpg

COVID-19 FAQ

 • Wat is het COVID SAFE TICKET +?
  Sinds de nieuwe maatregelen van 17 november wil de overheid dat er bovenop het reeds gekende COVID SAFE TICKET ook een ZELFTEST wordt afgenomen ter plaatse vooraleer je het feest mag betreden. Deze zelftest dient uiteraard NEGATIEF te zijn. Op alle Lucky Lemon events kan je aan inkom van het feest een test aanschaffen voor de prijs van 5 EUR.
 • Mag ik mijn eigen test meebrengen?
  Neen, omdat we fraude en misbruik willen vermijden, maar ook om efficiënt te werken kiezen we ervoor om de tests zelf aan te bieden. We kunnen dit aan een zeer competitieve prijs van 5 EUR aanbieden. Deze prijs is goedkoper dan de meeste apotheken.
 • Wat als ik recent besmet was en mogelijks positief test op een zelftest?
  Deze situatie lijkt ons een groot hiaat in de regelgeving van de overheid, want hier is totaal geen rekening mee gehouden. Op dit moment mogen we GEEN mensen toelaten die een positieve zelftest doen ter plaatse, wat de reden ook is. Dus hoe jammer en hoe belachelijk we deze regel ook vinden, gaan we toch de reglementering volgen en niemand toelaten met een positieve zelftest.
 • Wie neemt de test af?
  Wij kiezen ervoor om jullie zelf de test te laten afnemen, het zijn immers ZELFTESTS. Je neemt de test af in het bijzijn van één van onze (niet-medisch geschoolde) medewerkers. Er is een crisis in de zorgsector, dus het allerlaatste wat we willen doen is nog meer artsen en verplegend personeel weghalen uit de ziekenhuizen. Anderzijds zijn onze medewerkers niet medisch geschoold, dus wij gaan zelf geen testen afnemen. Wij gaan dus enkel uitleg geven en controleren op basis van gezond verstand om de zelftest correct te laten verlopen.
 • Moet ik een mondmasker dragen?
  We vragen om toe te komen met een mondmasker, pas na het scannen van jouw CST en het afleggen van een negatieve zelftest in het bijzijn van onze medewerkers krijg je toegang tot ons feest. Eenmaal binnen mag je jouw mondmasker afzetten als je dat wil.
 • Ik heb een probleem met mijn Covid Safe App
  Voor alle info over het gebruik van de Covid Safe App verwijzen we jou graag door naar www.covidsafe.be
 • Ik heb een probleem met mijn ITSME app
  Voor alle info over het gebruik van de Covid Safe App verwijzen we jou graag door naar www.itsme.be
 • Ik heb nog een andere vraag
  Stel je vraag via hello@luckylemon.be en we proberen jou zo snel mogelijk te antwoorden
bottom of page